fbpx

Bruidsfotografie Steenbergen

Het is vrijdagochtend, prachtig weer en we gaan richting Steenbergen. Daar trouwen vandaag Thijs en Lana, een geweldig koppel die waarvan we vorig jaar bij het intake gesprek al wisten dat dit een geweldige dag zou gaan worden!

Claudia fotografeerde bij Lana het aantrekken van de trouwjurk en alles daaromheen. Albert was bij de ouders van Thijs waar Thijs zich ging aankleden. Samen met z’n beste vriend en zijn broer zat de stemming er al goed in, al was het even spannend toen de trouwauto, een schitterende Rolls Royce, een paar minuten te laat was en de chauffeur z’n telefoon niet opnam 🙂

Met de Rolls reed Thijs door Steenbergen om z’n aanstaande bruid op te gaan halen. De eerste blik was geweldig, de emotie volop aanwezig bij iedereen. Daarna door naar Beneden Sas om een leuke bruidsreportage te gaan maken. Op de sluizen, op het bruggetje, op de trap en gewoon in het veld, allemaal mooie plekjes voor een mooie serie trouwfoto’s. Ook met onze drone wat gave beelden gemaakt vanuit de lucht.
Nadien even op bezoek bij oma die het zo fijn vond om hen te zien.

Na de lunch naar het Oude Stadhuis van de Gemeente Steenbergen. Een van onze favoriete plekjes in de regio, zowel binnen als buiten kan je er prachtig trouwen. Onderweg nog een prachtige foto gemaakt waar we iets later een mooie internationale award mee wonnen!

De ambtenaar had een leuk verhaal waarbij de aanwezigen goed betrokken waren en toen was het zo ver…

Ze zei ja !

En niet alleen Lana, ook Thijs kon bijna niet wachten tot de ambtenaar uitgesproken was. In het zonnetje van de binnentuin gaven Thijs en Lana elkaar volmondig het ja woord en onder luid applaus werd dit bezegeld met de eerste officiele kus als man & vrouw.

Daarna was het tijd voor taart en een glaasje bubbels in het Oude Stadshuis, wat groepsfoto’s en vervolgens door naar Thuis! in Dinteloord. We zijn er al meer geweest en het is en blijft een gave locatie om te feesten op je bruiloft! De DJ had de stemming er echt goed in en al snel was de dansvloer afgeladen met feestende bruiloft gasten. Feest was zo gaaf dat wij zelfs tot half een bleven hangen, zo veel gebeurde er allemaal op de dansvloer 🙂

2019-06-12T08:43:00+00:00
Go to Top