Wat een lieven mensen, we mochten de bruiloft van Nick en Kim fotograferen die, samen met hun twee zoontjes er een schitterende dag van gingen maken. Vanwege de kinderen werd de bruiloft grotendeels overdag gehouden zodat de twee ventjes er optimaal van konden mee genieten, tof idee!
In de VW T2 bus reden zij naar het stadhuis op de Grote Markt van Bergen op Zoom. In het zicht van de befaamde Peperbus kwamen zij als man en vrouw weer naar buiten. Daarna een bruidsreportage gemaakt aan het water bij de Bergse Plaat. Ook al was ‘t wat winderig, toch erg leuke trouwfoto’s kunnen maken.

Daarna naar de Raayberg, een bekende trouwlocatie in Bergen op Zoom waar eigenaar Frank ons al opwachtte met taart en bubbels.
De DJ kon er wat van en wist, ondanks het vroege uur, de boel waanzinnig goed los te krijgen. Top feestje was het!