Een bruiloft in en om Bergen op Zoom. Marc komt uit Hoogerheide en Charlotte uit Halsteren. Zij trouwden in het schitterende Markiezenhof waarna de kerkelijke inzegening plaatsvond in de Peperbus. Beide plekjes zijn kenmerkend voor Bergen op Zoom en dé plek voor een schitterende bruidsreportage voor de stellen die in Bergen op Zoom gaan trouwen.
Leuk detail, enkele weken later wonnen wij tot twee keer toe een internationale prijs met een van de foto’s die we die dag in het Markiezenhof gemaakt hebben.

Markiezenhof

Het was een dag om in te lijsten, Marc en Charlotte zijn niet alleen een geweldig leuk stel waar we een super dag mee hebben gehad maar ze zijn ook nog eens heel relaxed voor de camera. Naderhand gingen we naar Natuurlijk Kloof, de mooie trouwlokatie in het buitengebied van Bergen op Zoom. Gastheer Peter Hultermans verzorgde zoals altijd perfect het verdere verloop van de dag. Het avondfeest werd ook in Natuurlijk Kloof gevierd en ging tot ver na middernacht door.