Een prachtige dag in Sint Annaland, net over de brug in Zeeland. Frans en Martiene trouwen vandaag! Met de klassieke BMW (die van oma is geweest) vertrekken we voor een schitterende bruidsreportage in de bloemenvelden van St. Annaland. En wat doen klassieke auto’s? Juist, die gaan kapot! Zo ook deze, dus snel over in onze auto. Martiene wilde graag verder in haar kleine witte Toyota maar die was vies… Bruidspaar met de auto door de wasstraat, Claudia achterin mee natuurlijk. Bruidsfoto in de wasstraat zie je immers niet elke dag 🙂

Door naar Ossendrecht waar in de Volksabdij de plechtigheid was. Na de borrel en de taart werd er gegeten en flink gefeest in de Blauwe Pauw, direct naast de Volksabdij. Een super gezellig feest, veel muziek van DJ Dave en dans en uiteindelijk veel gave trouwfoto’s!