Yessssss, onze eerste Fearless Award is binnen!!

In de bruidsfotografie is dit wel dé hoogst haalbare award dus daar zijn we best wel trots op 😊
En op een been kan je niet staan dus op naar de volgende!

In eerste instantie willen we onze bruidsparen super blij maken met hun foto’s, maar dit maakt het voor ons extra leuk. Deze foto maakten we in Breda met Iris & Tom. In het prachtige gebouw waar zij wonen zagen wij bij aankomst al dit schitterende lijnenspel. Hoewel een fotoserie hier niet echt gepland was had het bruidspaar het volste vertrouwen in ons om daar alvast wat foto’s te maken. We lagen al snel in een deuk omdat ze elkaar natuurlijk niet konden zien en ze tegenovergesteld moesten rennen door de gang.
Collega’s noemen ze ook wel de Oscars of olympische medailles voor bruidsfotografen 😁

Bekijk hier de volledige collectie topfoto’s van onze collega’s van over de gehele wereld