Bruiloft Bergen op Zoom

Het zat Teun en Evelien ongelofelijk mee, een echt super begin van een huwelijk. De dag voor en de dag na hun bruiloft kwam de regen met bakken uit de lucht. De hele dag was het prachtig weer en wat hebben we een leuke dag gehad met dit super lieve stel! Zo lekker ontspannen, zalig!
Na de ‘first look’ reden we we naar Kortenhoef, vlakbij Ossendrecht voor een prachtige bruidsreportage. Daarna vertrokken we naar Natuurlijk Kloof! in Bergen op Zoom waar familie en vrienden al op het bruidspaar stond te wachten.

De ceremonie in de tuin

De ceremonie was prachtig, mooie woorden van de vader van Evelien, veel lachen en lieve kindjes die lekker rond liepen. Er vielen een paar druppeltjes maar dat kon niemand veel schelen. Het bleef bij die paar druppels en vervolgens ging het gezelschap naar binnen en werden de zalige taarten aangesneden en een toast uitgebracht.

Na het diner was het tijd voor muziek! De hele avond werd er gedanst gefeest op het kersverse bruidspaar. De gezellige vriendenclub zorgde voor de nodige hilariteit en humor en het was erg laat voordat de laatste gasten naar huis gingen.
We zijn blij dat we zo’n geweldige dag van een top stel mochten vastleggen. Evelien en Teun, bedankt voor het vertrouwen, we hebben net als jullie, enorm genoten!