Laura en Gert trouwden afgelopen weekend in het schitterende Twente. De weergoden zaten ons wederom enorm mee, de hele dag was het mooi weer. Een voorbode voor een zonnig huwelijk zullen we maar denken!
Na de eerste ontmoeting gingen we in de buurt op wat mooie plekken foto’s maken en vervolgens naar Kasteel Warmelo voor de plechtigheid. Wat een schitterende lokatie! Na het ‘ja-woord’ en de taart met de Engelse bus naar Enschede voor het diner. Vervolgens ging het complete gezelschap na een lekkere maaltijd en wat speeches weer met de bus naar Hengelo terug waar de discotheek Merlijn geheel gereserveerd was voor dit geweldige koppel. Wat een feest was dat, geweldig! Tot laat werd er gefeest en nog wat gave foto’s op straat gemaakt met champagne.

Laura en Gert, jullie waren een super stel, wat een leuke dag!