Bruidsfotograaf Zwolle Dalfsen

Michael en Lisette, of Mike en Lies voor vrienden, hadden ons nog nooit gezien. Ze hadden onze foto’s gezien en telefonisch werd gewoon de bruidsreportage gereserveerd. Zoveel vertrouwen, helemaal leuk!

De dag voor hun huwelijk ontmoetten we dit hele leuke stel in hun gezellige huis in Zwolle. Wat een leuke stad, we waren er nog niet eerder geweest.
De dag er na, dé grote dag, Mike en Lies stapten in een zonovergoten huwelijksbootje. Vanuit Zwolle vertrokken we in een supergave Ford Mustang uit 1967 naar het prachtige Dalfsen. In ‘Onder Ons’  vond de huwelijksplechtigheid plaats met Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar. Het bruidspaar was de hele dag al zalig relaxed en samen met hun drie kinderen genoten we van een top dag.

Het weer zat mee, de zalige BBQ konden ze lekker buiten houden. Ondertussen werd de zaal binnen omgetoverd tot een ware feestzaal waar een live band tot laat voor gave muziek zorgde. Hoewel we nog wel een flink stuk terug moesten rijden was het zo gezellig dat we pas naar huis gingen toen het bruidspaar zelf ook in hun taxi stapten 🙂

Mike en Lies, dank jullie voor het vertrouwen, we hebben genoten van jullie mooie dag, samen met jullie en de drie super schattige kinderen!