Bruidsfotografie Bergen op Zoom

Charèl & Kevin trouwden op een prachtige dag in juni. De twee kleine buien regen vielen precies terwijl we in de kerk zaten en op het moment dat we de auto in stapten op de terugweg van de fotoshoot. De ceremonie was in de Peperbus (St. Gertrudiskerk) in Bergen op Zoom.
Tijdens de dienst was er een geweldig gospelkoor die voor de nodige sfeer zorgde. Daarna door naar Natuurlijk Kloof waar de taart werd aangesneden en geproost op het mooie koppel. Na een fantastisch diner werd het tijd om te feesten, en hoe! Een live optreden van John West, een DJ met lekkere dansmuziek en heel veel leuke mensen. Het recept voor een knalfeest! Charèl en Kevin, we hebben echt genoten van jullie dag, was een super feest! Dank voor het vertrouwen dat wij jullie mooiste dag mochten fotograferen.