Bruidsfotograaf Kalmthout Merelbeke

Maxime en Liesbeth trouwden op 1 juni. Een schitterende, warme dag die begon in Merlebeke, België. Daar waren Maxime en zijn vrienden aanwezig om zich gezamenlijk voor te bereiden op wat een super toffe dag zou gaan worden. Vanuit Merelbeke reden we naar Kalmthout waar Maxime zijn Liesbeth voor het eerst zag in de kapel. Na de plechtigheid vertrokken we naar Kasteel de Boterberg waar we in de tuin een supermooie bruidsreportage konden maken. Na de borrel met vrienden en familie ging het gezelschap naar de enorme tent waar een zalig diner werd geserveerd. In dezelfde tent werd barstte na het diner een geweldig feest los. Zo gaaf dat we tot erg laat bleven hangen 🙂 Maxime en Liesbeth, wat een super dag was het! Zoveel lieve, leuke mensen, perfect georganiseerd maar bovenal super relaxed! Dank jullie voor het vertrouwen in ons, we hebben er van genoten!