Wat een dag was dit! Zelden komen wij thuis met spierpijn van het lachen 🙂 Wij kennen Ilse en Liesbeth al een aantal jaren van hun Gall & Gall winkel in Hoogerheide waar wij altijd komen. Dat er een huwelijk aan zat te komen, dat was duidelijk. En we waren natuurlijk vereerd dat dit geweldig leuke stel ons vroeg om hun bruidsreportage te maken.
Om de sfeer van de dag goed weer te geven beginnen we bij de voorbereiding. Wij zaten gezellig met z’n viertjes op het gezellige terras bij de woning van deze twee dames. Op de vraag “wil je koffie of thee” om half drie in de middag keken we elkaar aan en iedereen schoot in de lach. Enfin, drie flessen Chardonnay verder gingen we huiswaarts, nog steeds geen flauw benul wat er allemaal ging gebeuren maar wel wetende dat ‘t gezellig zou worden 😉

En dat werd het ook, alles was super relaxed en ongedwongen deze mooie, zonnige dag. Na de fotoshoot in de wijngaard bij Ossendrecht (hoort er bij als je wijn verkoopt tenslotte) werden alle gasten opgehaald met een oude bus om vervolgens naar de Pastorij in Hoogerheide te rijden.
Dara werden we allervriendelijkst ontvangen door de eigenaars met een hapje en een drankje. De plechtigheid werd verzorgd door Mieke Peschier, een BABS die we zelf al jaren kennen en ook bevriend is met het bruidspaar. Dat werd dus een zeer mooie en vooral persoonlijke plechtigheid. Dat Liesbeth na het jawoord keihard ‘Yessss!’ zou roepen, dat hadden we wel verwacht natuurlijk 🙂
Na de taart, borrel en fantastisch diner zouden we me de gasten alleen wat borrelen. Niks ervan, gewoon knalhard feesten daar in Hoogerheide!

Lieve Liesbeth en Ilse, wat hebben wij genoten van jullie humor jullie liefde voor elkaar en ontspannen mindset deze dag! Familie en vrienden maakten het helemaal af, het was in een woord geweldig!