Huwelijk Roderick en Susanne

Roderick en Susanne hadden we ontmoet op de trouwbeurs in Etten-Leur. Een superleuk stel uit Sprang Capelle die gingen trouwen in het Witte Kasteel in Loon op Zand. Nadat Roderick zijn bruid opgehaald had in een prachtige oude Volvo gingen we naar de Drunense Duinen voor een mooie bruidsreportage in de natuur.

 

Drunense Duinen

Net aan het einde begonnen de eerste druppels te vallen zodat we de lunch in de grote tent in de tuin hebben gegeten. Vervolgens naar het Witte Kasteel in Loon op Zand waar we uiterst gastvrij werden ontvangen door de gastheer Mitchell. Na een prachtige plechtigheid was het gestopt met regenen zodat de taart lekker buiten aangesneden kon worden. Daarna een lekkere BBQ en door naar SED in ‘s Gravenmoer. Wat een gave plek voor een avondfeest is dat! De DJ zorgde voor een enorme sfeer vanaf de eerste minuut en tot ver na middernacht bleef de dansvloer helemaal vol. Roderick en Susanne, het was een dag om nooit te vergeten, echt top geregeld allemaal!