Huwelijk Bart en Ankie

Bart en Ankie trouwden op een prachtige zomerdag in Bergen op Zoom. Nadat we ‘s ochtends eerst naar hun prachtige woning op de Bergse Plaat foto’s hadden gemaakt vertrokken we met dit lieve bruidspaar en hun twee kinderen naar het Markiezenhof in Bergen op Zoom. Een unieke trouwlocatie (al was het maar omdat wij daar zelf ook getrouwd zijn…) waar de plechtigheid in de Hofzaal werd gehouden. In de mooie Franse tuin werd de borrel gehouden terwijl ondertussen de Hofzaal van het Markiezenhof werd omgetoverd tot een schitterende eetzaal.

Mattemburgh

Daar werd een uitgebreid diner geserveerd en nadien vertrokken we met z’n allen naar Landgoed Mattemburgh voor een knallend avondfeest, inclusief een zevenkoppige live band.

Bart en Ankie, het was een schitterende dag, we hebben er enorm van genoten!