Bruidsfotograaf Steenbergen de Heen

Dit was ‘m toch wel zoals we het graag hebben, deze bruiloft van Sjoerd & Sandra. Dit leuke (en knappe-) stel had bij Akkermans Golf & Leisure in de Heen bij Steenbergen de hele dag de beschikking over een prachtige villa, een mooie tuin in een boomgaard en een prachtige feestzaal. Nadat Sjoerd en Sandra elkaar bij de ‘first look’ zagen in de villa werd er in de boomgaard geproost met familie en vrienden.

Bruidsreportage in de bloemen

Wij vertrokken even naar een mooie locatie waar we in een bloemenveld een mooie fotoserie konden maken. Daarna werd er uitgebreid geluncht in de tuin en eind van de middag vond bij de enorme korenvelden achter het terrein de plechtigheid plaats. Een werkelijk prachtige, emotionele plechtigheid waarbij de ondergaande zon zeker bijdroeg aan de sfeer. Daarna door naar de feestzaal waar we een geweldig leuk en spontaan feest mochten fotograferen.
Sjoerd en Sandra, dit was voor ons echt een dag voor in de boekjes, alles klopte, alles was ontspannen en relaxed en jullie familie en vrienden maakten jullie dag tot een onvergetelijke!