Wij keken elkaar heel even aan toen Erwin en Marjolein bij ons kwamen voor het kennismakingsgesprek. Zij lieten namelijk ‘hun’ liedje van de openingsdans horen. Alhoewel, liedje 😉 Wij lagen in een deuk en zagen het helemaal zitten, een bruiloft met rauwe, hardcore heavy metal muziek! Op onze YouTube pagina kan je iets zien van de dag.
Dit geweldig leuke stel woont in Waalwijk en daarvandaan gingen wij ook foto’s maken op de Drunense duinen. Een prachtig natuurgebied waar we wat leuke foto’s konden maken, natuurlijk met bij hun thema passende zwarte rookbommen.
Na de plechtigheid tijd voor een borrel en taart en aansluitend een perfecte BBQ met alle gasten. Vandaar reden we naar Drunen voor de feestlocatie waar het kersverse bruidspaar met familie en vrienden een hele heftige dansavond voor ons in petto hadden 🙂