Huwelijk Ivan en Yvonne

Wat hadden we al een voorpret bij dit stel! Ivan en Yvonne, twee enthousiaste, knappe mensen die uit Bergen op Zoom kwamen maar ondertussen in Nieuwegein wonen. Yvonne is een knappe, roodharige bruid en Ivan een stralende, vrolijke ICT-er met een Chinese vader. We hadden al een hoop lol omdat zij elkaar hadden leren kennen op de middelbare school in Bergen op Zoom. Daar hebben we, tussen de kluisjes en leerlingen die hun boeken gingen inleveren, een leuke fotoserie gemaakt, tot grote lol van leerlingen en leerkrachten.

 

Natuurlijk Kloof

Daarna naar Natuurlijk Kloof in Bergen op Zoom voor de plechtigheid, chinees eten en later het knallende avondfeest. De hele dag was ronduit perfect, leuk stel, geweldige familie en vrienden en een magnifiek feest.
Toeval wilde dat dit bruidspaar nadien op huwelijksreis naar Bali zou vertrekken en wij zelf daar ook onze vakantie naartoe hadden geboekt. We hebben elkaar in Bali getroffen, een leuke fotoserie gemaakt in de branding in Seminyak op Bali en daarna lekker met z’n allen gegeten en cocktails gedronken.

Ivan & Yvonne, wat hebben we gelachen met jullie, het was ronduit een feest om met jullie op pad te zijn, zowel in Bergen op Zoom als op Bali!