Ferdi en Marinde kwamen bij ons op bezoek om hun wensen voor hun bruiloft te bespreken. Natuurlijk hebben we graag zo’n leuk en heel knap stel om een bruidsreportage mee te maken, maar als ze dan ook nog eens vertellen dat een oom een kasteel in België heeft en dat daar de hele bruiloft wordt gehouden, dan worden wij wel een beetje blij natuurlijk 🙂

Net over de grens bij Terneuzen ligt het prachtige Kasteel Ter Leyen. We kwamen aan rijden over een prachtige oprijlaan, de zon scheen en de vriendengroep zat lekker buiten te ontbijten. De dag begon dus al goed en zou alleen nog maar beter worden..
Binnen in de schitterende kamers konden wij naar hartenlust fotograferen met Ferdi een Marinde en de ‘first look’ onderaan de statige trap zal menig aanstaande bruid jaloers maken, wat een geweldig mooie setting!

In de tuin werd alles klaar gezet voor wat een plechtigheid vol humor, anekdotes en liefde zou worden. BABS Marion van Merode maakte er zoals altijd een ware voorstelling van, echt top!

Daarna werd de toast uitgebracht zoals dat hoort op een kasteel, vanaf de balustrade als een echte kasteelheer en -dame!  Wij konden daarna nog wat foto’s maken met het bruidspaar en de Rolls Royce uit 1912 die eigendom is van het kasteel.
Na de zalige BBQ werd er gefeest dat de dikke kasteelmuren er van trilden! Een live band en DJ zorgden voor een knalfeest die z’n weerga niet kent.

Ferdi & Marinde, dank jullie wel dat wij jullie dag mochten fotograferen! Jullie zijn een geweldig stel en jullie keuze voor de locatie maakte het een 100% top trouwdag!