Bruiloft Drimmelen

Raph en Linda komen uit ‘ons’ dorp Huijbergen. Wat hebben wij een gave dag gehad met dit leuke stel, alles was goed geregeld maar wel lekker ontspannen. De knappe bruid had net een week ervoor een flinke blessure aan haar voet opgelopen maar op de grote dag kon ze gelukkig weer goed lopen. Nadat de bruid Linda opgehaald was trok de stoet gloednieuwe witte Volvo’s naar de fotolocatie voor een gave reportage. Daarna door naar Drimmelen waar aan het water bij More-Itz de plechtigheid plaatsvond. Na het ja woord toast en taart en diner buiten. Om acht uur konden we nog wat foto’s maken bij de ondergaande zon en vervolgens barstte het feest los, en goed ook 🙂

Raph & Linda, wat hebben wij genoten van jullie twee! Jullie zijn niet alleen een leuk en relaxed stel maar jullie liefde was bijna tastbaar! Nogmaals dank voor het vertrouwen.