Huwelijk Pepijn en Linda

Linda & Pepijn komen uit de regio Arnhem en vroegen ons om hun mooiste dag vast te leggen. Met zo’n leuk stel is dat natuurlijk iets wat we maar al te graag doen! Nadat Pepijn zijn Linda opgehaald had in de witte Excalibur vertrokken we naar Rozendaal waar we een mooie serie foto’s maakten op het landgoed. Daarna door naar Kasteel Duurstede waar de rest van de dag zich afspeelde. Na aankomst werden ze opgewacht door vrienden en familie aan de ophaalbrug van het kasteel. Na de plechtigheid werd de taart aangesneden met een enorm zwaard en geproost op het kersverse bruidspaar. Daarna lekker borrelen op de binnenplaats waar later ook het diner gehouden zou worden. Het was echt een super gezellig en vooral erg relaxte dag met dit lieve stel en hun naasten. Dank jullie wel voor deze leuke bruiloft Pepijn & Linda!