Bruiloft in Woensdrecht

 

Robert en Marjolein, een werkelijk geweldig leuk stel uit Woensdrecht, trouwden op 17 augustus. Toen wij bij hen thuis kwamen voor het kennismakingsgesprek zagen we het al, dit wordt gaaf! Robert is eigenaar van een palletbedrijf in Woensdrecht en Marjolein werkt bij de Gemeente Bergen op Zoom. Zij wonen in een prachtige woning tegenover het palletbedrijf en hebben een geweldige mooie, grote tuin.
Het zag er dagenlang naar uit dat het een natte boel zou worden maar het viel gelukkig enorm mee. Het stralende koppel had hun enorme tuin omgetoverd tot een enorme feestlokatie met een enorme tent waar zowel de plechtigheid als het feest plaats zou vinden. Perfecte muziek en catering, erg leuke vriendengroep en een spectaculaire zonsondergang, kortom een super dag! Wij zijn nog nooit zo lang op een feestavond blijven hangen, wat hebben we een plezier gehad met z’n allen 🙂

Wil je ook twee ervaren fotografen op jullie mooiste dag, neem dan snel contact op met ons