Huwelijk Maastricht

 

Het was een schitterende september dag in het prachtige Maastricht. Daar trouwen Bouke en Leonie in het prachtige Kasteel Bethlehem. Ze kennen elkaar van de Hotelschool die daar gevestigd is en dan is niets mooier om daar ook te trouwen. Ook de vele vrienden en jaargenoten die ze kenden van de Hotelschool waren allemaal aanwezig.
En wat een plek is dat zeg, geweldige locatie met alle faciliteiten aanwezig. Mooie binnenplaats om te borrelen,  een schitterende tuin voor een bruidsreportage en een geweldige zaal voor een knalfeest Ok, wij komen ook privé maar wat graag in Maastricht dus voor ons was het dubbel genieten.
En wat een dag, prachtig weer, een super leuk stel met een enorme spontane vriendenkring. Wij hebben echt genoten van deze mooie dag, Bouke en Leonie bedankt voor het vertrouwen in ons!

Gaan jullie trouwen in Maastricht? Neem snel contact met ons op.