Robert en Kimberly trouwden op 9 november. Een schitterende dag met een geweldig stel! Na de ‘first look’ bij de ouders van Kimberly reden we naar het vliegveld van Antwerpen waar Robert werkt aan de meest exclusieve privé jets. Schitterend en niet alledaags om daar een mooie bruidsreportage te mogen maken.

Daarna reden we door naar Jaiselings Royal Palace in Wernhout waar eerst de plechtigheid werd gehouden door Johan Vleminckx. Na de taart met borrel volgde een zalig diner en natuurlijk een mega, mega gaaf feest! Maar liefst drie live zangers en DJ Alex zorgden vanaf het allereerste begin voor een geweldige sfeer op het feest, dat nog lang zou duren!
Robert & Kimberly, wat hebben wij genoten van jullie prachtige dag, jullie lieve familie en vrienden en niet te vergeten jullie schattige dochtertje 🙂

 

Gaan jullie binnenkort trouwen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak