Trouwen Kasteel Maurick

Marius en Nicole wonen in Eindhoven en trouwden in september 2019 in het schitterende Kasteel Maurick. Het was een schitterende dag met een superlief stel. In hun mintgroene Volkswagen Kever reden we naar Kasteel Maurick waar we eerst een mooie fotoreportage maakten. Daarna was er de plechtigheid in de Orangerie gevolgd door de borrel en taart in de tuin.
Na het diner werd er in de zaal van het kasteel met vrienden en familie lekker gefeest en gedanst tot ver na middernacht. Het kersverse bruidspaar werd uitgezwaaid met een erehaag van sterretjes, op weg naar hun huwelijksreis in Canada.

Marius en Nicole, het was een geweldige dag, we genoten van jullie fijne familie en de prachtige lokatie. Jullie liefde was overduidelijk, jullie straalden gewoon!

Gaan jullie ook trouwen in dit prachtige kasteel? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.