Theo & Tamara kwamen bij ons op aanbeveling van  een vriendin. Wij hadden haar bruiloft al geboekt en ze was razend enthousiast over ons. Hun huwelijk vond plaats in Bergen op Zoom bij Natuurlijk Kloof. een bekende plek voor ons, wij komen er regelmatig omdat we vrijwel om de hoek wonen.  Maar ook omdat wij er zelf getrouwd zijn 🙂

Theo is manager bij Evides die ons drinkwater verzorgt. Vandaar dat wij ook als een van de weinigen een bruidsreportage konden maken bij het waterleidingsbedrijf. Leuk detail, we hadden direct een internationale award te pakken met een foto van deze reportage! Een supergave locatie met allerlei pompen en machines. Ook hebben we nog wat foto’s gemaakt rondom de nieuwe woning van dit super gezellige stel. Zij hadden net een nieuw huis gekocht in Steenbergen met mooie, oude paardenstallen. Tamara is namelijk net zo gek op haar paarden als Theo is op z’n race motoren.

Daarna naar Natuurlijk Kloof in Bergen op Zoom waar de plechtigheid plaats zou vinden aan het water. Na de borrel een zalig diner (eten maken, dat kunnen ze prima bij Natuurlijk Kloof!)  en vervolgens een knalfeest met vrienden en familie.

Gaan jullie ook trouwen in Bergen op Zoom? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.