Huwelijk Oesterdam

 

Mike en Tinka trouwden in september in Ossendrecht. Eigenlijk was hun datum in augustus gepland. Wij moesten ze toen helaas teleurstellen omdat we toen reeds een bruiloft geboekt hadden. En wat denk je, een uur later belt Tinka “zijn jullie de week er na nog wel vrij?” en ze hebben dus gewoon voor ons hun trouwdag verzet 🙂
Dit knappe, maar vooral super lieve stel hebben lang uitgekeken naar hun mooiste dag. En alhoewel de weer apps niet veel goeds voorspelden bleef het op een enkel buitje na droog. Na het aankleden werd de bruid als een echte Assepoester opgehaald in een witte koets met witte paarden. Deze bracht Tinka en haar vader naar Mike, waar zij elkaar voor het eerst zouden zien. Na de plechtigheid was het tijd voor taart en aansluitend de bruidsreportage. Deels binnen en deels buiten op de Oesterdam, de plek waar zij hun eerste date hadden.
Na het diner werd het een prachtig feest. Goede DJ en een publiek van ervaren dansers op Latin muziek zorgde voor een mega sfeer.
Mike en Tinka, jullie dag was super, jullie zijn een geweldig stel en dank dat wij jullie dag mochten vast leggen!

Gaan jullie ook trouwen op de Oesterdam? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.