Huwelijk Antwerpen

Twee jaar nadat Yentl en Marijke voor het eerst kwamen kennismaken was het dan eindelijk zo ver! De mooie dag van deze twee super dames. Wie had destijds kunnen denken aan iets stoms als een corona crisis die de hele wereld in z’n greep had? Maar Y & M lieten zich niet kennen en maakten er een werkelijk geweldige dag van. Een dag vol liefde, gezelligheid, lieve vrienden en vooral humor. Wat hebben wij gelachen, de hele dag door lagen we in een deuk. Ze waren in voor alles en elk voorstel voor een foto werd meteen omarmd. Het resultaat is dan ook een van onze mooiste reportages ooit, zo blij mee!
Na de fotoshoot in de haven van Antwerpen (waar de dames elkaar leerden kennen en ook beide werken) reden we naar een prachtige locatie aan de Schelde waar de plechtigheid was, gevolgd door een toast op dit werkelijk geweldige bruidspaar!
Yentl & Marijke, dank jullie voor het vertrouwen en deze fantastische dag.