fbpx
Huwelijksfotografie Breda 2019-02-23T11:10:45+00:00

De mooiste huwelijksfotografie in Breda

Zoek je een bijzondere bruidsfotograaf voor jullie huwelijksfotografie in Breda of omstreken? Dan heb je aan Vrouwenhof fotografie de juiste trouwfotograaf!

Claudia en Albert zijn twee creatieve fotografen, die de mooiste huwelijksreportage maken van jouw huwelijk in en om Breda. Wij kijken ernaar uit om de mooiste trouwfoto’s van jullie huwelijk te maken. We zijn een lokaal bedrijf en kennen de leukste plekjes in heel de regio. Claudia komt uit Etten Leur en heeft altijd in Breda op school gezeten. De regio is dus zeker niet vreemd voor ons.

Ook staan de nieuwste ontwikkelingen binnen de huwelijksfotografie staan bij deze ons centraal. Wij maken ook foto’s met een drone, die Albert kalm en precies het luchtruim in stuurt. Hierdoor krijg je de meest bijzondere luchtfoto’s van jullie toch al zo bijzondere trouwdag!

Altijd twee fotografen

Op de dag van jullie huwelijk komen wij met twee fotografen op locatie. Hierdoor leggen we heel jullie trouwdag tot in de puntjes vast. Dat houdt in dat we niet alleen ‘s morgens bij zowel de bruid als de bruidegom fotograferen, maar ook in het gemeentehuis en/of de kerk vanuit twee invalshoeken fotograferen. Hét recept voor een schitterende serie trouwfoto’s! Stel het je maar voor, zowel foto’s van het omdoen van de trouwringen van dichtbij, maar tegelijkertijd worden er ook van de aanwezige gasten en de mooiste momenten foto’s gemaakt.

Wil je graag foto’s en daarbij ook een videoreportage? Dan hebben wij een leuke samenwerking met een videograaf waarmee wij desgewenst jullie dag vast leggen. Deze combinatie zorgt ervoor dat enkele van onze foto’s verwerkt worden in jullie filmpje. Boek je de videografe samen met ons dan blijft zij gratis een uurtje langer dan normaal.

Albert en Claudia zijn meestal direct beschikbaar en tegen scherpe tarieven. Niet alleen in de regio Breda of Bergen op Zoom maar ook in Roosendaal staan wij graag voor jullie klaar. 

Interesse ?

De exacte details van jullie trouwreportage zouden we liefst persoonlijk even bespreken. Het is natuurlijk jullie dag en die willen wij zo goed mogelijk vastleggen, daarnaast is geen enkele bruiloft hetzelfde en zorgen wij voor iets unieks. Vrouwenhof21 staat klaar om jullie samen te adviseren en het mooiste uit jullie trouwdag te halen.

Maak nu direct een vrijblijvende afspraak via het onderstaande formulier of neem contact met ons op. Klik hier voor de prijzen

Vrouwenhof21 4.9 / 5 - 128 beoordelingen op Google.nl