fbpx
Bruidsfotografie Steenbergen 2019-02-22T09:32:49+00:00

Bruidsfotografie Steenbergen

Woon je in Steenbergen gaan jullie trouwen? Alvast van harte gefeliciteerd, zullen we er samen een knalfeest van maken? Zeker in het oude Gemeentehuis in Steenbergen kan je prachtig trouwen.

De mooiste bruidsfotografie

Zoek je een bijzondere bruidsfotograaf voor jullie bruidsfotografie Steenbergen of omstreken? Dan heb je aan Claudia en Albert Weterings Vrouwenhof Fotografie de juiste bruidsfotograaf! Eigenlijk ‘fotografen’ want wij komen altijd met twee ervaren fotografen naar jullie mooie dag! En niet zo maar bijzonder mooie trouwfoto’s, want zoals je ongetwijfeld gelezen hebt in de kranten of op internet, we hebben zelfs een prijs gewonnen met onze bruidsfotografie!
Onlangs kregen we bericht vanuit Amerika dat een van onze bruidsfoto’s een Wedisson Award voor beste bruidsfotografie gewonnen heeft. Zijn we natuurlijk heel erg trots op! En alsof het niet gekker kon, een week erna een tweede prijs gewonnen, dit keer was de Wedaward prijs voor ons!

De lijst is inmiddels al lang, we hebben nu al vele nationale- en internationale prijzen gewonnen met ons werk. Leuk voor ons, trots zijn er er ook op. Maar juist voor onze bruidsparen zo vreselijk gaaf dat we keer op keer foto’s van ze weten te maken die door een vakjury van collega bruidsfotografen zo gewaardeerd worden!
Dat gaan we gewoon bij jullie ook maken toch? Aan ons zal het in ieder geval niet liggen

Claudia en Albert zijn twee creatieve fotografen, die de mooiste trouwreportage maken van jouw huwelijk in de regio Steenbergen. Wij kijken ernaar uit om de mooiste bruidsfoto’s van jullie huwelijk te maken. We zijn een lokaal bedrijf en kennen de leukste plekjes in heel de regio.

Vliegen met een drone

Ook staan de nieuwste ontwikkelingen binnen de bruidsfotografie staan bij deze creatievelingen centraal. Vrouwenhof Fotografie maakt graag foto’s met een drone, die Albert relaxed en heel precies kan besturen. Hierdoor krijg je de meest bijzondere luchtfoto’s van jullie toch al zo bijzondere dag! 

Op de dag van het huwelijk komen wij van Vrouwenhof21 met twee fotografen op locatie. Hierdoor leggen we heel de dag tot in de puntjes vast. Dat houdt in dat we niet alleen ‘s morgens bij zowel de bruid als de bruidegom fotograferen, maar ook in het gemeentehuis en/of de kerk vanuit twee invalshoeken fotograferen. Hét recept voor een schitterende serie trouwfoto’s!

Wil je graag foto’s en video? Dan hebben wij een leuke samenwerking met de videograaf waarmee wij graag jullie dag vast leggen. Deze combinatie zorgt ervoor dat enkele van onze foto’s verwerkt worden in jullie filmpje. Boek je de videograaf samen met ons dan blijft zij gratis een uurtje langer dan normaal.

Vrouwenhof21 is direct beschikbaar tegen scherpe tarieven. Klik hier voor de prijzen Niet alleen in de regio Steenbergen maar ook in Zeeland, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Roosendaal en Hoogerheide staan wij graag voor je klaar. 

Interesse ?

Stel het je maar voor, zowel foto’s van het omdoen van de trouwringen van dichtbij, maar tegelijkertijd worden er ook van de aanwezige gasten en de mooiste momenten foto’s gemaakt.

De exacte details van jullie trouwreportage zouden we liefst persoonlijk even bespreken. Het is natuurlijk jullie dag en die willen wij zo goed mogelijk vastleggen, daarnaast is geen enkele bruiloft hetzelfde en zorgen wij voor iets unieks. Vrouwenhof21 staat klaar om jou te adviseren en het mooiste uit jouw trouwdag te halen.

Maak nu direct een vrijblijvende afspraak via het onderstaande formulier of neem contact met ons op.

Natuurlijk ben je op zoek naar bijzondere bruidsfotograaf voor jullie huwelijk. Iedereen wil immers speciale trouwfoto’s. En in de buurt van Steenbergen kunnen wij een prachtige bruidsreportage maken. Jullie huwelijksfotografie is bij ons in goede handen.  Lekker dicht bij Steenbergen dus en we hebben vele jaren ervaring hebben op het gebied van bruidsreportages.  Claudia en Albert van Vrouwenhof21 fotografie vinden het geweldig leuk om jullie mooiste dag vast te leggen.

We kennen in ieder geval de leuke plekjes in de buurt en maken samen met jullie een unieke trouwreportage.

Wat we anders doen is dat we werken  met twee trouwfotografen op jullie trouwdag. Dus ‘s morgens bij zowel de bruid als bij de bruidegom foto’s maken en in het gemeentehuis en eventueel de kerk vanuit twee verschillende invalshoeken. Jullie trouwfoto’s dus een keer dichtbij, vooraan bij de ambtenaar en de andere keer vanuit de zaal, vastleggen van de bruid en bruidegom die een traantje wegpinken. Zo maken we een schitterende serie trouwfoto’s.

 

 

Vrouwenhof21 4.9 / 5 - 128 beoordelingen op Google.nl