fbpx
Bruidsfotografie 2019-02-19T19:08:40+00:00

Bruidsfotografie, onze passie!

 

Want bij een geweldige trouwdag hoort een spetterende bruidsreportage!

Gaan jullie trouwen? Wat gaaf, alvast gefeliciteerd! Nu op zoek naar de beste bruidsfotograaf voor jullie mooiste dag!.

Neem contact met ons op

Die heb je nu gevonden want als professionele fotografen met jarenlange ervaring met huwelijksfotografie / bruidsreportages ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de ervaring hebben wij nog een unieke benadering van jullie mooiste dag. Wij werken namelijk met twee trouwfotografen op jullie dag. En niet zoals je soms ziet met een stagiaire of een ingehuurde, beginnende fotograaf maar twee volwaardige, ervaren fotografen.
Al 20 jaar zijn we een ‘stelletje’ dus we zijn optimaal op elkaar ingespeeld. Dat geeft rust tijdens het fotograferen en ook twee eigen stijlen die elkaar perfect aanvullen.
Dus zijn we niet alleen ‘s morgens bij zowel de bruid als de bruidegom aan het fotograferen maar ook in het gemeentehuis en/of de kerk werken we vanuit twee invalshoeken. Stel het je maar voor, zowel foto’s van het omdoen van de trouwringen van dichtbij, maar tegelijkertijd worden er ook van de aanwezige gasten foto’s gemaakt.

Hét recept voor een schitterende bruidsfotografie. Vanzelfsprekend kan dit alles in samenwerking met de videograaf waarmee wij regelmatig samenwerken.

Onze passie!

Maar het belangrijkste van alles, wij vinden het gewoon het allergaafste wat er is, een bruidsreportage fotograferen. Altijd een feest, leuke mensen en dan mogen wij de hele dag gave foto’s van het bruidspaar maken! En als echt gepassioneerd bruidsfotograaf zijn wij natuurlijk aangesloten bij Fearless!
Fearless is het wereldwijde platform voor bruidsfotografen die niet bang zijn voor een extra gave plaat, dat ‘out of the box’ denken, geen strak geposeerde foto’s maar pak het moment!

De exacte details van jullie trouwreportage zouden we liefst persoonlijk even bespreken. Het is natuurlijk jullie dag en die willen wij zo goed mogelijk vastleggen. Voorop staat wel dat we jullie wensen willen respecteren, het is jullie mooiste dag en het moet een spetterend feestje worden tenslotte!

We hebben natuurlijk wel wat ideetjes in de omgeving, maar ook de beschikbare tijd speelt bijvoorbeeld een rol. Ook of jullie een romantische setting wensen of juist een locatie die wat meer artistiek is.

Reserveer tijdig jullie trouwreportage

Om teleurstelling te voorkomen is het wel van belang om een een ander tijdig vast te leggen om er zeker van te zijn dat wij op jullie trouwdag ook daadwerkelijk beschikbaar zijn.
Wil je graag foto’s en video? Dan hebben wij een leuke samenwerking met de videograaf waarmee wij graag jullie dag vast leggen. Deze combinatie zorgt ervoor dat enkele van onze foto’s verwerkt worden in jullie filmpje. Boek je de videograaf samen met ons dan blijft zij gratis een uurtje langer dan normaal.

Mail of bel ons gerust als je wat meer informatie over onze trouwfotografie wil! En wel zo belangrijk, kijk vooral even op onze Facebookpagina, daar staan altijd de meest recente foto’s. Scroll verder naar beneden om meer foto’s te bekijken!
Klik hier voor de prijzen van bruidsfotografie.

Neem contact met ons op
Meer foto’s…

Neem meteen contact met ons op!

Vrouwenhof21 4.9 / 5 - 128 beoordelingen op Google.nl