fbpx
Fotograaf Bergen op Zoom 2018-12-14T11:49:59+00:00

Bent u op zoek naar een fotograaf in Bergen op Zoom?

Wij van Vrouwenhof21 fotografie komen uit Huijbergen dus uit de buurt van Bergen op Zoom en verzorgen diverse soorten fotografie. In het voorjaar en najaar zijn we vooral druk met bruidsreportages terwijl we in de zomer meestal buiten zijn te vinden voor de leukste, spontane familie en gezin reportages. Natuurlijk ook de liefste newbornfotografie, scherp geprijsde zakelijke fotografie (bedrijfsreportages) enz. Bij slecht weer kunnen wij altijd uitwijken naar onze studio. En niet zo maar mooie foto’s want zoals je ongetwijfeld gelezen hebt in de kranten of op internet, we hebben zelfs een prijs gewonnen voor de beste bruidsfotografie!
Onlangs kregen we bericht vanuit Amerika dat een van onze bruidsfoto’s een Wedisson Award voor beste bruidsfotografie gewonnen heeft. Zijn we natuurlijk super trots op!
Dat gaan we gewoon bij jullie ook maken toch? Aan ons zal het in ieder geval niet liggen.
Wij maken geen strak geposeerde statie-portretten maar juist lekker ontspannen, relaxte foto’s.Onze klanten roemen ons keer op keer omdat ze zich zo op hun gemak voelen bij ons, en dat is het recept voor gave foto’s

Fotografie in alle soorten

In de wintermaanden werken we vooral aan de zakelijke fotografie, de bedrijfsreportages. Doordat we al vele jaren ervaring hebben met deze vormen van fotografie en tegelijkertijd continue bezig zijn om te vernieuwen krijgt u kwaliteit en tegelijk moderne, frisse foto’s. Bij de gezinsfoto’s of familiefoto moet het vooral ontspannen zijn net als bij de huwelijksfoto’s. Een trouwfoto moet emotioneel, leuk en ongedwongen zijn. Kijk voor de bruidsfotografie op deze pagina
De zakelijke fotografie is vooral efficiënt en to-the-point. Geen lange verhalen, gewoon super beelden van uw bedrijf, uw medewerkers of uw pand.

Dan de familiefoto, al die krampachtig geposeerde plaatjes vinden wij maar niks. Lekker met de hele familie naar buiten, in het bos of op de hei hier in Huijbergen. Zijn er kleine kinderen bij dan kunnen die lekker rondlopen, beetje klimmen en rennen. Vlekken op de broek is niet erg, dat ‘shoppen’ we gewoon weg achteraf.

Zwangerschap

Dat mooie moment, die geweldige negen maanden…  We vinden het een geweldig moment om deze periode voor altijd voor je vast te leggen. Kijk op deze pagina voor wat voorbeelden.

Newborn

Is er een kindje geboren, bij jezelf of in de familie? Wij zijn bekend om onze prachtige newborn fotografie, kijk maar eens op onze pagina
En een jaar later is het tijd voor taartje meppen, oftewel de cakesmash. Uw kindje mag dan lekker vies doen met een op maat gemaakt taartje.

Vrouwenhof21 4.9 / 5 - 128 beoordelingen op Google.nl