Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap (of de geboorte van jullie kindje)

Voor veel aanstaande ouders is het een schitterende herinnering om een mooie reportage van de aanstaande moeder te maken. Als er al kinderen in het gezin zijn is dit ook voor het broertje of zusje erg leuk om met een fotoshoot te doen.

Wij gaan als volgt te werk:

De meeste ouders komen met hun baby bij ons in de studio, we hebben hier namelijk alle materialen en de juiste verlichting.

Jullie hebben keuze uit diverse kleden, pakjes, mutsjes, mandjes etc.

Uiteraard vragen we wat jullie mooi vinden en zoeken samen uit welke accessoires we gaan gebruiken.

Alles is vanzelfsprekend schoon gewassen en het is ook geen enkel probleem dat de baby plast of poept op de kleden, daar gaan we zelfs van uit 😉

We nemen alle tijd en tussendoor voeden is geen enkel probleem. We zijn meestal wel 2,5 tot 3 uur bezig.
In de studio maken wij dit soort beelden.

Als je een newbornshoot thuis wil doen, dan kunnen we natuurlijk bovenstaande foto’s niet maken. Bij een lifestyle newbornshoot krijg je de sfeer bij jullie thuis, samen op de bank of op bed met jullie kleine lieverd.

Wil je een shoot reserveren dan schrijven we de uitgerekende datum in de agenda. Als de baby geboren is neem je na een paar dagen contact op om een datum af te spreken. Komt er iets tussen of gaat het niet lekker met de baby of mama dan kunnen we altijd nog verzetten.

Mocht het op het moment van de shoot niet gaan dan mogen jullie gewoon een keer terug komen.
Als de baby een goed geboortegewicht heeft en een lekkere start heeft gemaakt, dan is tussen de 10 en 18 dagen het mooiste moment om te komen.

Ouder broertje of zusje meenemen?

Natuurlijk kan dat, alleen is het zeker bij de leeftijd van anderhalf tot 4 jaar altijd wel erg druk voor de baby. We merken dat de baby hierdoor toch onrustiger wordt en ook voor de ouders is het moeten opletten op de peuter toch een flinke belasting. Daarom moeten zulke shoots in sommige gevallen in twee aparte delen gedaan worden. Mocht het uiteindelijk toch te druk zijn met de peuter er bij en moeten we een nieuwe afspraak plannen, dan is de ‘terug-kom-sessie’  €75,-

Prijzen newbornshoot, hoe werkt dat nu precies?

Na de shoot gaan we eerst de foto’s selecteren. Vervolgens worden deze foto’s in een basis bewerking in een online gallery geplaatst. Jullie mogen dan lekker thuis samen kiezen welke foto’s jullie graag zouden willen. Je kunt kiezen voor 10, 20, 30 of 40 foto’s.
Je klikt aan welke je wil hebben en vervolgens wordt jullie selectie professioneel uitgewerkt. Deze foto’s krijg je dan digitaal toegestuurd. De gekozen foto’s zijn natuurlijk allemaal in kleur en worden gratis nog in een zwart wit versie mee gestuurd

Basis

€279,-
  • incl. 10 grote bestanden

Extra

€329,-
  • incl. 20 grote bestanden

Premium

€369,-
  • incl. 30 grote bestanden

Luxe

€399-
  • Incl. 40 grote bestanden

Zwangerschapshoot

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om je shoot ruim van te voren te reserveren ( 6 tot 8 weken )

Prijzen zwangerschap shoot

Zwangerschap shoot buiten

€ 199,-
  • Incl. 10 grote bestanden

Zwangerschap shoot in de studio

€ 199,-
  • Incl. 10 grote bestanden

Zwangerschap shoot in de studio

€ 249,-
  • Incl.20 grote bestanden