fbpx
Wat een gekke naam voor een bruidsfotograaf? 2019-02-15T17:05:20+00:00

Je hebt helemaal gelijk,

Vrouwenhof 21 fotografie ligt nu niet echt voor de hand. Albert en Claudia fotografie is wel saai maar de naam dekt de lading wel beter inderdaad. En ook al noemen we onszelf tegenwoordig ‘Vrouwenhof Fotografie’, mensen vragen er toch vaak naar.

Een kleine uitleg;

Jaren geleden verhuisden wij van het mooie Wouw naar het prachtige Huijbergen. Toen was internet nog iets redelijk exotisch en onze toenmalige provider bood geen diensten aan in Huijbergen. We kregen dus nieuwe email adressen die eindigden op allemaal moeilijke nummers. iets van [email protected]/adsl/business of in die stijl. Vertel dat maar eens als je zegt ‘stuur me even een mailtje’.

Kortom, we besloten een domein te claimen waardoor we een persoonlijk, makkelijk te onthouden email adres kregen. Dat werd dus eerst Vrouwenhof21.nl (en later voor de leesbaarheid vrouwenhof-fotografie.nl) , dat is immers ons adres.
Na een tijdje begonnen wij met fotografie en ‘hingen’ onze foto’s op onze eigen server. We deden toen erg veel reisfotografie en maakten reportages voor reisorganisaties en magazines. Maakte verder niet uit waar die opdrachtgevers hun foto’s konden bekijken. Maar daarna kwamen de eerste reportages met klanten. ‘Ach, we hangen ze wel even op onze server’ en zo ging dat van een keer per maand naar vijf in de week. na enige tijd waren we veelgevraagde fotografen en realiseerden we ons dat de link tussen de naam en ons werk niet echt voor de hand lag (en ligt). Wat doe je dan? Opeens je naam wijzigen, dat is ook zo wat. Daar zijn we nu nog volop over in beraad, we willen immers die klanten die ons wel kennen (en dat zijn er nogal wat) niet opeens teleurstellen dat ze ons niet meer kunnen vinden omdat we een andere naam hebben..
Kortom, voorlopig lekker de rare, gekke en typische naam voor een fotograaf!

Vrouwenhof21 4.9 / 5 - 128 beoordelingen op Google.nl