Onze werkwijze is uniek

 

Al meer dan 20 jaar zijn wij samen, getrouwd en ouders van twee zalige tiener dochters. Als professionele bruidsfotografen werken wij door heel Nederland en België.
En ben je op zoek naar dé fotograaf voor jullie bruidsreportage, dan heb je die nu nu gevonden want als professionele bruidsfotografen met jarenlange ervaring met huwelijksfotografie / bruidsreportages ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast de ervaring hebben wij nog een unieke benadering van jullie mooiste dag. Wij werken namelijk altijd met twee trouwfotografen op jullie dag. En niet zoals je soms ziet met een stagiaire of een ingehuurde, beginnende fotograaf maar twee volwaardige, ervaren fotografen.
In al die jaren samenwerken zijn we optimaal op elkaar ingespeeld. Dat geeft rust tijdens het fotograferen en ook twee eigen stijlen die elkaar perfect aanvullen. Claudia begint altijd bij de bruid, Albert bij de bruidegom. Veel bruiden vinden het eigenlijk wel prettig als er een vrouwelijke fotograaf komt. Zeker als je in je lingerie staat bijvoorbeeld. Uiteraard bespreken we vooraf wie waar begint bij twee bruiden of twee bruidegommen.

Dus zijn we niet alleen ‘s morgens bij zowel de bruid als de bruidegom aan het fotograferen maar ook in het gemeentehuis en/of de kerk werken we vanuit twee invalshoeken. Stel het je maar voor, zowel foto’s van het omdoen van de trouwringen van dichtbij, maar tegelijkertijd worden er ook van de aanwezige gasten foto’s gemaakt. Tegelijkertijd de close-up van de eerste kus en ook de pure emotie bij de ouders of andere familieleden. Dat kan alleen met twee fotografen die op elkaar zijn ingespeeld.
Volgens ons het ideale recept voor een schitterende bruidsfotografie. Vanzelfsprekend kan dit alles in samenwerking met de videograaf waarmee wij regelmatig samenwerken.

Onze passie, bruidsfotografie

Maar het belangrijkste van alles, wij vinden het gewoon het allergaafste wat er is, een bruidsreportage fotograferen. Altijd een feest, leuke mensen en dan mogen wij de hele dag gave foto’s van het bruidspaar maken! En als echt gepassioneerd bruidsfotograaf zijn wij natuurlijk aangesloten bij Fearless!

Fearless is het wereldwijde platform voor bruidsfotografen die niet bang zijn voor een extra gave plaat, dat ‘out of the box’ denken, geen strak geposeerde foto’s maar pak het moment!