Basiscursus fotografie

Geschikt voor elke beginnende fotograaf!  Je hebt een mooie camera gekocht en logisch dat je niet meteen weet wat er zoal mogelijk is. Wij zijn ervaren, prijswinnende fotografen en vinden het supergaaf om onze kennis en ervaring op een relaxte manier te delen met andere fotoliefhebbers.
En nee, geen eindeloze theorie, we geloven wel wat een sensor ‘doet’ en wie de eerste camera uitgevonden heeft dat kan je ook vinden op Google.

Nee, we gaan gewoon behandelen wat je kunt doen met je camera, waar de belangrijkste functies te vinden zijn en hoe je in elke situatie de mooiste foto’s kunt maken, foto’s waarvan je zegt ‘wow, die zijn gaaf!’ Als je wil weten waarom je juist bij ons een hele gave cursus kunt volgen, klik dan hier

We gaan aan de slag om wat basisprincipes te bespreken, wat zijn diafragma en sluitertijd maar vooral waarvoor dienen ze. Termen als ISO, compositie en flitsen komen aan bod. Alles zal natuurlijk met veel beeldmateriaal geïllustreerd worden zodat je meteen kunt zien waar we het over hebben. Er is volop tijd voor vragen. Mocht je advies nodig hebben over nieuwe apparatuur, ook daar geven we je graag advies.
Na drie avonden gaan we buiten een ochtend of middag wat foto’s maken en de laatste avond bespreken we wat er daar gemaakt hebben.

Een ding is zeker, na deze basis cursus zul je zelfverzekerder je camera pakken en gegarandeerd betere foto’s maken!

4 avonden, 1 ochtend / middag praktijk   De kosten bedragen €179,-
Benodigdheden: Spiegelreflex of een camera die je handmatig kunt instellen.

Ben je met een eigen groepje van minimaal 4 mensen ? Dan kunnen we samen wat data prikken die jullie goed uitkomen.

Cursus is in Huijbergen en begint om 19.30 en duurt ongeveer 2 1/2 uur
De komende cursus data zijn:

maandag 24 juni
vrijdag 28 juni
vrijdag 5 juli
zondagochtend 7 juli praktijk
maandag 8 juli

Aanvang 19.30, lokatie Huijbergen