.

Waarom zou je bij ons een cursus volgen?

We krijgen die vraag wel eens, vandaar deze uitleg.Lastig, want dan mag je niet bescheiden blijven natuurlijk 🙂
Als je ons (nog) niet kent dan zie je inderdaad alleen maar baby foto’s voorbij komen, wellicht dat je dat niet zo aanspreekt. Vandaar even een korte uitleg.
Jarenlang hebben wij gewerkt als reis fotograaf voor diverse grote en kleine reisorganisaties. In veel reisgidsen zie je nog steeds foto’s van ons voorbij komen. Later zijn we ons gaan focussen op de bruidsfotografie en daar hebben we een flink aantal jaren echt kunnen knallen! In binnen- en buitenland gefotografeerd, vele tientallen internationale awards gewonnen met onze bruidsfotografie en als kers op de taart in de Top 10 van de bruidsfotografie van de wereld in 2020.
Jammer genoeg kwam er een dronken automobilist ons ‘feestje’ verpesten. Flinke lichamelijke schade opgelopen helaas. Inmiddels weer aardig onder controle maar nooit meer goed genoeg om van die mega lange dagen te maken die bruidsfotografie met zich meebrengt .
De foto’s op deze pagina is een mini selectie van wat wij allemaal gedaan hebben, dus hopelijk ben je nu helemaal overtuigd dat je bij ons aan het juiste adres bent voor een leuke, leerzame fotocursus!