Wie zijn wij?

Wij zijn Claudia en Albert Weterings. Als ‘man & vrouw team’ zijn wij al vele jaren actief als fotografen.
Na het volgen van diverse cursussen en opleidingen in binnen- en buitenland zijn wij al vele jaren als professionele fotografen gevestigd in Huijbergen. Onze sterke punten zijn onder andere dat wij de tijd nemen om naar onze klanten te luisteren maar ons ook continue blijven verdiepen in nieuwe technieken en ontwikkelingen op de markt van fotografie.
Ook onze ontspannen, relaxte werkwijze wordt regelmatig geroemd. Hierdoor ontstaat vaak de juiste ‘klik’ zodat we fotowerk leveren wat de klant in gedachten heeft volgens de laatste trends en met de beste technieken.
Doordat wij samen fotograferen geeft dat enerzijds foto’s vanuit twee invalshoeken maar tevens zijn wij hierdoor enorm flexibel in te zetten.

Als ervaren ondernemers, actief in diverse zakelijke netwerken, spreken we de taal van de ondernemer. No nonsense bedrijfsfotografie, snel en precies zoals de opdrachtgever dat wenst. Bovendien op het tijdstip dat de klant dat wenst.
In deze tijd moét je je als ondernemer immers perfect presenteren naar de klanten. Daar hoort natuurlijk een goede fotoserie van een onderneming bij, een die liefst ook niet te veel kost. Dat hebben wij reeds vele malen verzorgd voor ondernemers in Nederland, België en Duitsland. Neemt u gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op onze Facebookpagina staan altijd de meest recente foto’s.

 

Eco

Natuurlijk willen wij ook zo min mogelijk gebruik maken van fossiele brandstoffen. Vandaar dat onze studio is uitgerust met 29 zonnepanelen. Deze zijn meer dan in staat om onze lampen, opladers, computers etc. te voorzien van zelf opgewekte, 100% groene stroom.